annoulita100
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εκουαδόρ
- Ταξίδι-Όνειρο
- All the world
Ηλιόλουστο κυριακάτικο απόγευμα του Σεπτέμβρη.Μόλις έχουμε γυρίσει από ταξίδι ο καλός μου κι εγώ-Κίνα και Ρόδο αντίστοιχα.
-Next trip my darling?
-Μαρόκο!Θέλω επιτέλους να πατήσω Αφρικανικό έδαφος!
-Ρε παιδιά τί μου θυμίσατε!Τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο κανονίζαμε το ταξιδάκι μας στο Άμστερνταμ.Τί ωραία που περάσαμε?
Και στο άκουσμα της νοσταλγικής νότας του φίλου μας,ξύπνησε μέσα μου μια ξεχασμένη επιθυμία-βόλτα στην Ολλανδική επαρχία.
Βρε λες???Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου ακούω τη φωνή του καλού μου:
-Ολλανδία!!
Πάντα μέσα στο μυαλό μου αυτός ο άνθρωπος...
-Άννα ξεκίνα!Να βλέπω το laptop να παίρνει φωτιά.Κλείνουμε εισητήρια για αρχές του 2013.
Τέλεια!Ότι πρέπει για να μπεί καλά η νέα χρονιά.Μα...Κάτι λείπει..ή καλύτερα κάποιος λείπει...
-Αγόρια θα κάνω πρόταση και στην Κωνσταντίνα.Θυμάμαι εδώ και καιρό να μου τριβελίζει τα αυτιά για ένα ταξίδι που θέλει να κάνει στην Ολλανδία αλλά πάντα κάτι τύχαινε και δεν το έκανε ποτέ...
Χωρίς δεύτερη σκέψη ,Δευτέρα πρωί στη δουλειά:
-Κωνσταντίνα μου,λέμε με τον Βαγγέλη και το Χρήστο να πάμε ένα ταξιδάκι τον Γενάρη.
-Τί ωραία!Και για πού λέτε?
-Ολλανδία.Σου λέει κάτι??
-Θέλω κι εγώ....!!
-Σούπερ!!Φύγαμε τότε!!
-Είσαι τρελή!!Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως...
-:?:
-Πώς θα λείψουμε και οι δύο από τη δουλειά?
-Λεπτομέρειες αγαπητή μου!Λεπτομέρειες!
Φυσικά καταφέραμε να πείσουμε το φανταστικό μας αφεντικό για την άδεια με την εξής προυπόθεση:Εγώ να φύγω Δευτέρα και η Κωνσταντίνα Πέμπτη(δεν υπήρχε προσωπικό να μας καλύψει)..Τί να κάναμε??Δεχτήκαμε!
Και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε βρεθήκαμε με τα εισητήρια της Alitalia στα χέρια.
Αναχώρηση 7/01/13 ώρα 13.10...
-Next trip my darling?
-Μαρόκο!Θέλω επιτέλους να πατήσω Αφρικανικό έδαφος!
-Ρε παιδιά τί μου θυμίσατε!Τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο κανονίζαμε το ταξιδάκι μας στο Άμστερνταμ.Τί ωραία που περάσαμε?
Και στο άκουσμα της νοσταλγικής νότας του φίλου μας,ξύπνησε μέσα μου μια ξεχασμένη επιθυμία-βόλτα στην Ολλανδική επαρχία.
Βρε λες???Και πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου ακούω τη φωνή του καλού μου:
-Ολλανδία!!
Πάντα μέσα στο μυαλό μου αυτός ο άνθρωπος...
-Άννα ξεκίνα!Να βλέπω το laptop να παίρνει φωτιά.Κλείνουμε εισητήρια για αρχές του 2013.
Τέλεια!Ότι πρέπει για να μπεί καλά η νέα χρονιά.Μα...Κάτι λείπει..ή καλύτερα κάποιος λείπει...
-Αγόρια θα κάνω πρόταση και στην Κωνσταντίνα.Θυμάμαι εδώ και καιρό να μου τριβελίζει τα αυτιά για ένα ταξίδι που θέλει να κάνει στην Ολλανδία αλλά πάντα κάτι τύχαινε και δεν το έκανε ποτέ...
Χωρίς δεύτερη σκέψη ,Δευτέρα πρωί στη δουλειά:
-Κωνσταντίνα μου,λέμε με τον Βαγγέλη και το Χρήστο να πάμε ένα ταξιδάκι τον Γενάρη.
-Τί ωραία!Και για πού λέτε?
-Ολλανδία.Σου λέει κάτι??
-Θέλω κι εγώ....!!
-Σούπερ!!Φύγαμε τότε!!
-Είσαι τρελή!!Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως...
-:?:
-Πώς θα λείψουμε και οι δύο από τη δουλειά?
-Λεπτομέρειες αγαπητή μου!Λεπτομέρειες!
Φυσικά καταφέραμε να πείσουμε το φανταστικό μας αφεντικό για την άδεια με την εξής προυπόθεση:Εγώ να φύγω Δευτέρα και η Κωνσταντίνα Πέμπτη(δεν υπήρχε προσωπικό να μας καλύψει)..Τί να κάναμε??Δεχτήκαμε!
Και χωρίς να το πολυκαταλάβουμε βρεθήκαμε με τα εισητήρια της Alitalia στα χέρια.
Αναχώρηση 7/01/13 ώρα 13.10...
Attachments
-
172 KB Προβολές: 188