• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ένα μικρό,συγκινητικό Flash Back για εμάς που είμαστε γεννημένοι την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 70 και 80!

piccolo_mondo

Member
"Κλείνοντας τα ματιά μου γίνομαι πάλι μικρό παιδί… μπορεί να δακρύζω με όλες αυτές τις αναμνήσεις που πέρασαν και έφυγαν… αλλά και μονό που τις έζησα όταν ανοίγω τα ματιά είμαι με ένα χαμόγελο καρφωμένο στα χείλι…
Κάθε στιγμή που περνάει μου έρχονται ακόμα περισσότερα στο μυαλό…
Πόσο αθώοι ήμασταν…
Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο από την αθωότητα στην πλήρη ενοχή… αλλά τουλάχιστον μας έχουν μείνει κάποια σωσίβια από τα παιδικά μας χρονιά και μπορούμε να βλέπουμε πιο θετικά τα πράγματα που μας συμβαίνουν…
5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100…
Φτου και βγαίνω…
Βγαίνω από την καθημερινότητα και γίνομαι πάλι παιδί…
Γιατί είμαι ευτυχισμένος που γεννήθηκα αυτή τη δεκαετία και πρόλαβα να ζήσω όλα αυτά… "

tromaktiko: Ένα μικρό,συγκινητικό Flash Back για εμάς που είμαστε γεννημένοι την ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 70 και 80!

Borealis

Member
Μη τρελαίνεστε, και εμείς που είμαστε δεκαετία 60 τα ίδια είχαμε, εκτός των μποτών Βέρμαχτ που προκαλούσαν απέχθεια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ τα Φοφίκο δε τα πρόλαβα ρε παιδιά.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

paefstra

Member
Θυμάμαι τη διαφήμιση όταν βγήκαν τα "δρακουλίνια" και ζούσαμε επαρχία και πηγαίναμε κάθε μέρα με τον αδερφό μου στο περίπτερο να ρωτήσουμε "Ήρθανε;"΄. Είχαν αργήσει αρκετά, πάντως!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651