• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Έκρηξη στο κεντρικό αεροδρόμιο της Μόσχας

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο στη Μόσχα, με τις πληροφορίες που φθάνουν από τη ρωσική πρωτεύουσα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Περισσότερα εδώ:

in.gr - Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο κεντρικό αεροδρόμιο της Μόσχας - Ειδήσεις - Κόσμος

fotast

Member
Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο στη Μόσχα, με τις πληροφορίες που φθάνουν από τη ρωσική πρωτεύουσα να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Περισσότερα εδώ:

in.gr - Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας στο κεντρικό αεροδρόμιο της Μόσχας - Ειδήσεις - Κόσμος
Και να σκεφθεί κανείς οτι τα μέτρα ασφαλείας στα Ρωσικά αεροδρόμια ειναι απο τα πιο αυστηρά.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τετοια γραφετε , τα διαβαζει η μανα μου και μετα με σκιζει στα "που πας συνεχεια , ολο σε κουλά μερη"!!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τετοια γραφετε , τα διαβαζει η μανα μου και μετα με σκιζει στα "που πας συνεχεια , ολο σε κουλά μερη"!!
Ε όχι και κουλό μέρος η Μόσχα:haha:
Άσε που μπορεί δυστυχώς να σε βρει οπουδήποτε ανεξαρτήτου μέρους:roll:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Eυαγγελία, δεν δείχνουν στις μανάδες το ιντερνετ...:D Όλα τα διαβάζει στο travelstories ? :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom