Παλαιστίνη Ισραήλ Πρακτορείο για Αγίους Τόπους

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.078
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Γεια σας συμφορουμίτες μου!! Έχω μία ερώτηση..σκέφτομαι κάποια στιγμή να κάνω ένα ταξίδι προς Αγίους Τόπους και ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψη σας πρακτορεία που ειδικεύονται σε εκείνα τα μέρη. Αν έχει πάει κανείς ή έχει ακούσει κάτι σχετικό θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη του! Ευχαριστώ!!
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.091
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Θυμάμαι ότι σε παλαιότερα θέματα είχαν αναφερθεί κάποια μέλη με καλά λόγια για το πρακτορείο Μυστακίδης και με ακόμη καλύτερα λόγια για την αρχηγό, για την οποία και εγώ από γνωστούς έχω ακούσει τα καλυτερότερα.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η ΚΙΚΙ ειχε ταξιδεψει περσι τετοια εποχη στους Αγιους Τοπους με αυτο το πρακτορειο και επαινουσε παρα πολυ την αρχηγο η οποια ειναι και πρεσβυτερα. Αυτο ειναι εχεγγυο, καθοτι η ΚΙΚΙ ειναι και του τουριστικου χωρου οποτε και μιλα μετα λογου γνωσεως. Τωρα ομως λειπει εκτος Ελλαδος αρα για περισσοτερες πληροφοριες θα πρεπει να περιμενεις απο Δευτερα που θα επιστρεψει στα πατρια.
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Μυστακιδης +1, αψογη εκδρομη, ξενοδοχεια, οργανωση και ξεναγηση... πηγαν οι γονεις μου τον Ιανουαριο και εμειναν πολυ ευχαριστημενοι... Εχουν τοσο πολυ αγαπη για αυτα τα μερη, που εχουν φτιαξει και ενα βιβλιο για τους Αγιου Τοπους που το διενειμαν δωρεάν στους εκδρομείς.
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.078
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Είστε όλοι φοβεροί, ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μα κι εγώ θυμάμαι είχα ξαναδιαβάσει ένα αντίστοιχο θέμα αλλά έψαξα παντού και δεν το βρίσκω τώρα, ίσως δεν υπάρχει πια..Και μόλις θυμήθηκα ότι έλεγε και για την πρεσβυτέρα μιας και που το ανέφερες Έρση! Πρόλαβα να τσεκάρω στα γρήγορα και ο Μυστακίδης φαίνεται να είναι όντως ο ειδικός!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.298
Μηνύματα
887.202
Μέλη
38.967
Νεότερο μέλος
plg-12

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom