Που να παμε...?

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.979
Likes
9.432
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ναι , και το Μπαλι οπωs λεει η Ντινα ειναι καλη περιπτωση.
Ντινα γραψε μαs μια ταξιδιωτικη ιστοριουλα απο Μπαλι τωρα που ειναι φρεσκο το ταξιδι.
Νομιζω οτι πολλοι ενδιαφερονται για ταξιδι στο συγκεκριμενο νησι :) - αναμεσα τουs κι εγω :lol:
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.979
Likes
9.432
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αλήθεια, μιας και αναφέρθηκε η Καραϊβική, πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι και τόσο ιδανικά όσο νομίζουμε...Έχω ακούσει/διαβάσει αρκετά παράπονα και απογοητεύσεις για τις παραλίες και κυρίως για τα ζεστά νερά. go2beach τι λες?
Δεν ξερω για ποιο συγκεκριμενο νησι εχειs ακουσει-διαβασει..Αυτο που ξερω ειναι οτι τα νησια ειναι παρα πολλα και το καθενα εχει δικο του χαρακτηρα και προσφερει διαφορετικα πραγματα.Για παραδειγμα αν καποιοs πηγε στο Μπονερ η στα Κειμαν και περιμενε να βρει φοβερεs παραλιεs , ατυχησε αφου τα νησια φημιζονται για καταδυσειs και σνορκελιν. Η Μαρτινικα και η Ντομινικα παλι φημιζονται για τρεκιν στα εκπληκτικα δαση βροχηs αν και εχουν καποιεs πολυ ωραιεs παραλιεs.
Αν μιλαμε για παραλιεs αποκλειστικα και μονο , τοτε πολλα ειναι τα νησια που διαθετουν ονειρεμενεs οπωs:
Μπαχαμεs (η pink sands στιs 10 καλυτερεs του κοσμου) , τα γνωστα Ανγκιλα , Αντιγκα , Virgin Gorda , τα Αμερικανικα παρθενα νησια με το Saint John να κλεβει παντα την παρασταση με την Trunk bay κλπ..

Εγω προτιμω παντα τα πιο μεγαλα νησια γιατι βαριεμαι ευκολα και θελω να γυρναω.Ο Αγιοs Δομηνικοs εχει απο τιs ωραιοτερεs παραλιεs που εχω δει. Φανταζομαι η Κουβα επισηs εχει πανεμορφεs παραλιεs , η Τζαμαικα (Negril , Mo-bay) τι να πουμε τωρα...Το Πουερτο Ρικο ειναι στο στυλ του Δομηνικου (εχει και παραλια με ιδιο ονομα Rincon!) και να μην ξεχασω το Μπαρμπειντοs , κλπ..

Δεν λεω αλλα για να μη γινω κουραστικη , αν ενδιαφερεσαι για καποιο συγκεκριμενα , ισωs μπορω να βοηθησω περισσοτερο :).

Για τα ζεστα νερα δεν καταλαβα ποιο ειναι το παραπονο...οτι ειναι πολυ ζεστα και βγαινειs βραστοs?Η οτι δεν ειναι τοσο ζεστα? Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα , ηταν οσο ζεστα επρεπε ωστε να μη δοκιμαζειs με το δαχτυλακι του ποδιου σου αν πρεπει να πεσειs η οχι :lol:.

Γενικα το ονομα και μονο Καραιβικη κανει τουs περισσοτερουs να ονειρευονται , αλλα η πραγματικοτητα ξεπερναει κατα πολυ το ονειρο. Απλα θελει σωστη επιλογη νησιου.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.979
Likes
9.432
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Βασικα η Σουματρα (νοτια πλευρα ) με δευτερη την Ιαβα ειναι αυτα που εχουν τραβηξει πιο πολυ την προσοχη μου , αλλα και το Μπαλι εχει κατι το ιδιαιτερο. Βεβαια η πρωτη μου ψηφοs για το ταξιδι των κοριτσιων παει στην Ταυλανδη.
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Stella, η Μαδέρα κάτι μου κάνει.... Για Τενερίφη κάποιος μου είπε ότι οι παραλίες είναι ψιλοχάλια. Εσυ τι λές?
Εγώ λέω συνταξιδεύτρια ότι το νησί προσφέρει τα πάντα
΄Εχει και τις αγνές μεριές του
΄Εχει και την άγρια ομορφιά του
΄Εχει και παραλίες γεμάτες με κόσμο
Το νησί γέρνει από την πολυκοσμία στην Λας Αμέρικας.
Μην περιμένεις να βρεις παραλίες τύπου go2dbeach, που έχουμε πάθει κατάθλιψη με τις διηγήσεις της
Θα δεις όμως παραλίες με μαύρα βότσαλα, με άσπρη άμμο, με κίτρινη άμμο, με λάβα, με βράχια, με φυσικές πισίνες.
Και ένα μυστικό. Η καλλίτερη παραλία της Τενερίφης, η Λας Αμέρικας, είναι μια απάτη.
΄Εφεραν άμμο από απέναντι, την Αφρική, την άπλωσαν και ιδού!!!! μια παραλία όνειρο.
Μου θυμίζει λίγο το σκι σέντερ του Ντουμπάι.
΄Ομως όλα αποτελούν ένα γοητευτικό σύνολο.
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.979
Likes
9.432
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εμ . τοση αμμουδια εχει απεναντι η Αφρικη , αs δανεισει και λιγη στα Καναρια:lol::lol:. Αν το αποτελεσμα ειναι ομορφο , χαλαλι.
Εγω το μονο που ξερω για τα Καναρια ειναι οτι εκει εγινε το πιο πολυνεκρο αεροπορικο δυστυχημα οταν συγκρουστηκαν 2 αεροπλανα.

Που ειναι ο φιλοs Islascanarias που ζουσε και δουλευε εκει να μαs πει πληροφοριεs για τα νησια?

Παντωs το σιγουρο ειναι οτι τρειs φιλεs μαζι θα περασουν θαυμα οπου κι αν πανε!Μαλλον τιs εχουμε μπερδεψει προs το παρον :lol::lol:
 

Zefi Alkalai

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυννησία
Μόνο μη μείνουμε άλλο σπίτι..

Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε! Θέλετε μόνο διακοπές (δηλαδή θάλασσα, ωραία φύση, χύμα στο κύμα) ή και γεύση από πολιτισμό, εμπρός καλά μου ποδαράκια και τέτοια;Ωραίος τόπος διακοπών είναι και η Ζανζιβάρη και ο Μαυρίκιος ,που λέτε ,και έχουν και τοπικό χρώμα. Αλλά θα βαρεθήτε 10 μέρες.Φίλες είστε, δεν πάτε.. γαμήλιο ταξίδι! Οπότε η πρότασή μου γέρνει κατά Ταιλάνδη που να την συνδιάσετε με Πούκετ, είναι μαγευτικά τα νησάκια στην Adaman sea.Έχει κίνηση, έχει δραστηριότητες και εξωτικό χρώμα.Το Μαρόκο είναι ωραίο, αλλά μια άλλη γεύση.Αν το προτιμήσετε (που δεν το προτείνω για αυτή τη φάση) ,:cool:θα γλυτώσετε και το τζετ λάγκ!
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Γιατί σιγά μην πάει?

Σιγα μην πας εσυ στο Μπαλι!:bleh:
Για νησάκια Gili σε κοβω!!;)
Σε πληροφορώ φίλε doug ότι θα της αρέσει πολύ.To Μπαλί δεν είναι μόνο αυτό που διαφημίζουν και προτείνουν τα τουριστικά πρακτορεία.Αν δεν περιοριστείς στο τουριστικό τμήμα του υπάρχει και το αυθεντικό ορεινό νησί.Μπορείς να επισκεφθείς τα δεκάδες χωριά
τους ναούς με τα λουτρά που πηγαίνουν οι ντόπιοι για κάθαρση,τις θερμές και ανεκμετάλευτες πηγές στους ορυζώνες,να κάνεις σνόρκελινκ σε παραλίες που οι τουρίστες είναι μετρημένοι στα δάκτυλα.Το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση για εξερεύνηση.;)
 

kallirroi

Member
Μηνύματα
8
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία, να'μαστε καλά...
Ταξίδι-Όνειρο
What else? The space...
Ταξιδευτές μου την πατήσαμε...Το ταξιδάκι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας!!! :cry:Κλαψ.... Η μία εκ των τριών - καθηγήτρια σε κολλέγιο - δεν πήρε μαθήματα για το εαρινό εξάμηνο κι ετσι τα οικονομικά σταμάτησαν το ταξίδι μας. Άτιμο χρήμα... Εναποθέτω τις ελπίδες μου στην Ινδία (δηλαδή πρέπει να περιμένω έναν ολόκληρο χρόνο????Θεέ μου!). Έχω αρχίσει να σκέφτομαι αυτό που κάνουν διάφοροι singles ή μοναχικοί ανά τον κόσμο: να βρίσκεις παρέα για ταξίδι μέσω single-travel sites. Ρίσκο βέβαια γιατί δεν ξέρεις που θα πέσεις, αλλά έχω να ταξιδέψω ήδη 1 χρόνο και τώρα πρέπει να περιμένω άλλον έναν....και τρελαίνομαι!:evil:
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.407
Likes
17.242
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε μπορείς να κάνεις κάτι πιο κοντινό και άρα πιο οικονομικό;
 

kallirroi

Member
Μηνύματα
8
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Ινδία, να'μαστε καλά...
Ταξίδι-Όνειρο
What else? The space...
Πίστεψέ με, το προσπαθώ.... Με έχει πειράξει τόσο που δεν έχω πάει πουθενά, ώστε και με Σαββατοκύριακο στη Ρώμη θα ήμουν ευχαριστημένη! Απλά το κοντινό και φθηνό για καλοκαίρι θα μας πάει Ευρώπη. Γιατί σε Τυνησία ή Αίγυπτο, που είναι σχετικά κοντά, νομίζω ότι θα μάς κουράσει η ζέστη και το "σύντομον" του ταξιδιού. Φαντάζομαι δηλαδή ότι για να βγει φθηνό το ταξίδι δεν θα ξεπεράσουμε τις 4 μέρες. Αξίζει τον κόπο?

p.s. Δεν έρχεται κάποια στιγμή που εύχεστε να μπορούσατε να κλωνοποιήσετε τον εαυτό σας? Γιατί εγώ αυτές τις στιγμές ζω από χθές...:roll:
 

Doug

Member
Μηνύματα
518
Likes
2
Kalliroi λυπαμαι που αναβληθηκε το ταξιδι σου!
Σε καταλαβαινω απολυτα! Ετσι την πατησα και γω με Καμποτζη φετος!
Δεν έρχεται κάποια στιγμή που εύχεστε να μπορούσατε να κλωνοποιήσετε τον εαυτό σας? Γιατί εγώ αυτές τις στιγμές ζω από χθές...:roll:
Εγω να δεις τι στιγμες ζω τον τελευταιο καιρο...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.299
Μηνύματα
887.289
Μέλη
38.970
Νεότερο μέλος
genik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom