Βιέννη Γενικά για το φαγητό στη Βιέννη

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Η Βιέννη διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό εστιατορίων με διεθνή και τοπική κουζίνα. Μην περιμένεις να βρεις ευκαιρίες στο φαγητό. Το καλό πληρώνεται, αλλά επειδή η Ελλάδα μας είναι πανάκριβη δεν θα σου κακοφανεί ο λογιαριασμός.

Τέλος πρέπει πάντα να έχεις κατά νου ότι η Αυστρία δεν γεύεται το δείπνο της αργά. Επομένως μην περιμένεις να βρεις φαγητό καλό και παραδοσιακό κοντά στα μεσάνυκτα, κατά τις ελληνικές μας συνήθειες. Φρόντισε νωρίς για το δείπνο σου, άλλως ή θα καταλήξεις κάπου με τσούρμο τουριστών και ακριβά, ή θα επιτεθείς στα Imbiss που θα βρείς αμέτρητα στους δρόμους της Βιέννης. Σε αυτές τις λιλιπούτειες καντίνες με μερικά σκαμπό όπου θα δοκιμάσεις πεντανόστιμα και καθαρά bratwurst λουκάνικα και hot-dogs. Αλλά της Βιέννης δεν της αξίζει να την γευτείς στα όρθια. Διάλεξε ένα εστιατόριο, ή ένα ταβερνιό, ή μια παμπ, μια μπυραρία, ένα καφέ/εστιατόριο και καλή σου όρεξη.

Επειδή οι μερίδες είναι πραγματικά τεράστιες, κυρίως στα ταβερνιά, κοίταξε με τρόπο γύρω σου, δες τι τέρατα προσφέρουν και αν σου πέφτουν μεγάλα, παρήγγειλε kinder γεύμα, δηλαδή για παιδιά. Θα σου δώσουν τα ίδια, αλλά σε μικρότερες ποσότητες.
Πρέπει να αναφερθεί ότι τα πιο αντιπροσωπευτικά πιάτα της Βιέννης είναι το WienerTafelspitz, (βραστό βοδινό) και το WienerSchnitzel. Σχεδόν τα περισσότερα εστιατόρια με τοπική κουζίνα τα περιλαμβάνουν στο μενού τους.Ge
 

Attachments

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.298
Μηνύματα
887.187
Μέλη
38.966
Νεότερο μέλος
christinalovari@y

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom